Vier redenen waarom Bambino’s perfect zijn voor ieder huis

We vertellen je niets nieuws als we zeggen dat planten in allerlei soorten en maten komen, zo ook in onze collectie. Het assortiment bestaat uit planten in potmaat 5,5 cm tot soms wel 27 cm, en veel daartussen. Voor de plantjes in potmaat 5,5 cm hebben wij een speciale collectie; de Bambino’s. Deze kleine, schattige plantjes hebben al menig hart gestolen. Maar waarom zou je kiezen voor kleine kamerplanten? Wij geven je een paar redenen.

1. Je ziet je planten groeien tot volwassen planten

Onze Bambino’s blijven natuurlijk niet altijd klein. Je kunt je plantmom of plantdad skills dan ook goed testen bij onze Bambino’s, want door jouw goede zorgen kunnen ze groeien tot volwassen planten. Het zien groeien van planten is een super leuk proces. En geloof ons; ook groot zijn Bambino’s nog steeds prachtig. Het blijven toch je kinderen hè?

2. Er is altijd plek in huis

Zoals de naam al zegt zijn onze Bambino’s klein en nemen dus niet zoveel ruimte in beslag.. Heb je nog net een klein stukje over naast je andere planten waar geen grote plant past? Of ben je helemaal niet zo gek op grote planten en heb je liever kleine planten in huis? Bambino’s fleuren elke kamer op, zelfs de allerkleinste kamertjes. Zelfs op salontafels staan ze heel mooi en (meestal) niet in de weg.

3. Je kunt meer planten kwijt in huis

De droom van waarschijnlijk elke plantenliefhebber: een huis vol verschillende planten! Met onze Bambino’s kun je deze droom verwezenlijken. Doordat onze Bambino’s in kweekpotten van 5,5 cm zitten, zijn het dus echte mini’s. Een enkel plantje maakt misschien niet zoveel indruk, maar stel je voor dat je heel veel Bambino’s op jouw kast zet. Zo transformeer je jouw Bambino’s in echte eyecatchers.

4. Het zijn perfecte cadeautjes

Ga je op visite bij een vriend of vriendin en wil je geen bloemen meenemen? Voor een klein kamerplantje heeft iedereen ruimte. En bovendien gaan kamerplanten over het algemeen langer mee dan de gemiddelde bos bloemen. Bambino’s zijn ook zeer geschikt om te gebruiken voor een tafelschikking, bijvoorbeeld met kerst of een bruiloft. Heb je iets te vieren en wil je jouw gasten een aandenken meegeven? Ook dan zijn de Bambino’s perfect.

 

Nieuwsgierig geworden naar onze Bambino’s? Bekijk dan snel een paar plantpagina’s voor inspiratie en informatie over de verzorging. Zo kun je onder andere kijken naar de plantpagina’s van: Fittonia verschaffeltii, Crassula minor, Peperomia Milano, Senecio cephalophorus of Delosperma echinatum

Andere blogs

Hangplanten

Eden hangplanten

Als plantenliefhebber staat je huis misschien wel vol met planten. Kasten en (bijzet)tafels staan bomvol met prachtige groene vrienden en zelfs elk mogelijk plekje op

Read More »

Blog delen:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
nl_NL