Eden Collection

Peperomia angulata Rocca Verde ® - Rocca Verde

Peperomia
icon-water 1x wk Water
icon-sun 50 / 50 direct Licht
icon-temperature 12-25 Temperatuur
icon-nutriments 1x pm Voeding
Potmaat 10,5 cm
Pot icon
Ideaal voor jungle Stijl
Watering can icon

Ons advies

Peperomia angulata ® is een met kwekersrecht beschermde hangplant. De plant heeft erg mooie lichtgroene bladeren met aantrekkelijke lichtgroenere strepen. Heb je deze plant liever in een donkere variant? Dat kan, de Peperomia angulata ® – Rocca Scuro is dezelfde plant, maar dan één met een donkere kleur. Peperomia soorten houden van schaduw en hebben elke week een beetje water nodig om mooi groen te blijven.

Van oorsprong komt deze plant uit Zuid-Amerika.

Peperomia angulata Rocca Verde

Familie

De Peperomia familie is een zeer grote plantenfamilie van ongeveer 500 sierbladplanten en is verwant aan de peperplant. De meeste Peperomia variaties komen van origine uit het Amazonegebied van Zuid-Amerika, waar ze groeien onder warme en schaduwrijke omstandigheden. Peperomia’s zijn gemakkelijk in de verzorging en geschikt voor de meeste plekken in de huiskamer. De meeste planten geven een bloem met een opvallende kleur of kelkje.

Voor de Eden Collection zijn de beste soorten geselecteerd en nog steeds worden er meerdere nieuwe soorten per jaar ontdekt en toegevoegd aan de collectie.

Van dezelfde familie

Swipe om te navigeren
Peperomia Milano - bambino Peperomia
Peperomia angulata Rocca Verde ® – Rocca Verde Hangplanten
Peperomia argyreia – Watermelon Peperomia
Peperomia Pixie - Wonderwing Peperomia
Peperomia Obtipan Bicolor ® – Golden Genua ® EC-PEPE-1807