Groene kamerplant in interieur

Kerstboom eruit, kamerplant erin

Er zijn twee soorten personen: mensen die de kerstboom het liefst het hele jaar in huis hebben staan en mensen die op 27 december al staan te juichen omdat kerst voorbij is en de kerstboom meteen weg doen. Welke van de twee je ook bent, het is een feit dat er een gapend gat in je woonkamer is ontstaan nu de kerstboom er niet meer staat. Gelukkig hebben wij hiervoor de oplossing: een kamerplant. Want hoe kun je het nieuwe jaar beter beginnen dan met een nieuwe kamerplant? Daarom: bye bye kerstboom, hallo kamerplant!

Planten hebben veel voordelen die je natuurlijk allang kent. Maar wist je dat planten ook heel veel aan je interieur toevoegen? Of je nou een pimpelpaars of volledig wit huis hebt, een plant past altijd. Geloof ons. 

Groene kamerplanten op kast

10 speciale kamerplanten

Het maakt niet uit hoeveel ruimte je hebt of op welke plek in huis je de plant plaatst, je vindt ongetwijfeld de perfecte plant. Planten zijn er in verschillende formaten, kleuren en soorten. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet welke plant je moet aanschaffen. Om je een handje te helpen zetten wij tien van onze toppers op een rij!

  1. Chlorophrytum Ocean
  2. Pilea peperomioides
  3. Fittonia verschaffeltii
  4. Alocasia Regal Shields
  5. Peperomia argyreia
  6. Peperomia Burning Bush
  7. Senecio Himalaya
  8. Philodendron Fuzzy Petiole
  9. Monstera minima
  10. Pilea depressa Sao Paulo

Ben je op zoek naar een andere plant? Bekijk dan eens onze plantpagina, of kijk welke plant bij jouw interieur past! Wij zijn heel benieuwd met welke plant jij 2022 begint! Stuur je ons een foto?

Andere blogs

Overzichtfoto Eden Collection
Planten

Countdown to 2023

Wow, wat een jaar was dit! Een bewogen jaar waarin er veel is gebeurd en ook veel is veranderd. 2022 was een jaar met veel

Read More »

Blog delen:

Facebook
LinkedIn
nl_NL