Tradescantia Nanouk, Tradescantia Sweetness en Callisia Rosato

Cute Pink Plants

Als je fan bent van planten met lieve kleine bladeren, zoek dan niet verder. De Tradescantia Sweetness ® is dan jouw plant! Door de roze kleur op de bladeren fleurt deze plant elke kamer op en is het een echte eyecatcher! Deze ”Cute Pink Plant” is tevens onze plant van de maand September! We trappen het najaar af met een fleurig exemplaar!

De Tradescantia Sweetness ® lijkt wel een beetje op de Tradescantia Nanouk ®. De bladeren van de Tradescantia Sweetness ® zijn alleen compacter en dunner, waardoor je een bijzondere plant in huis haalt.

Deze plant houdt van een lichte standplaats en kan zelfs op het zuiden staan, mits hij voldoende water krijgt. Meer licht betekent meer water, minder licht minder water. Deze roze schoonheid houdt er niet van om in één keer veel water te krijgen. Geef daarom regelmatig kleine scheutjes water. 

Tradescantia Sweetness, Pink Plants

Who's that cutie?

Deze maand is de Tradescantia Sweetness de plant van September, dit is een echte schattige plant met zijn roze bladeren. Hij behoort tot onze collectie met Pink Plants, onder andere de Tradescantia Sweetness, Tradescantia Nanouk en de Callisia Rosato! Op de Socials hebben we daarom deze maand nu CUTE planten in de spotlights! Check onze Instagram om deze maand de cuties te spotten!

Ben je nou ook benieuwd geworden naar de andere roze planten uit de Eden Collection? Lees dan hier de blog over onze roze kamerplanten! 

Andere blogs

Overzichtfoto Eden Collection
Planten

Countdown to 2023

Wow, wat een jaar was dit! Een bewogen jaar waarin er veel is gebeurd en ook veel is veranderd. 2022 was een jaar met veel

Read More »

Blog delen:

Facebook
LinkedIn
nl_NL